Onmisbaar voor elke

echtscheidingsprofessional

Meestermodel


Stelt u wel eens beroepsmatig echtscheidingsconvenanten op? Vindt u ook dat het knippen, plakken van teksten en zoeken naar de juiste formulering een tijdrovende bezigheid is? Dan is Meestermodel hét geschikte programma voor u.

Meestermodel stelt u in staat om op eenvoudige wijze (complexe) echtscheidingsconvenanten op te stellen. Dat gebeurt niet aan de hand van sjablonen die u zelf aan elkaar moet plakken. Nee, Meestermodel is veel meer dan dat. Meestermodel stelt aan de hand van een ‘intelligente’ vragenlijst en de van u vergaarde informatie een op maat gesneden convenant samen. Met ‘intelligent‘ bedoelen wij dat de vragenlijst met u meedenkt, de juiste vervolgvragen stelt en u waarschuwt voor conflicterende antwoorden. Diverse vragen in de vragenlijst zijn voorzien van een uitlegvideo. In deze video’s worden met name fiscale aandachtspunten belicht.

Voor echtscheidingsprofessionals


Meestermodel is er voor alle professionals die echtscheidingsconvenanten opstellen. Voor advocaten, scheidingsbemiddelaars, mediators, notarissen, accountants, financieel adviseurs etc.

Meestermodel genereert convenanten voor de navolgende huwelijksvermogensregimes:

  • gemeenschap van goederen
  • wettelijke beperkte gemeenschap van goederen
  • huwelijkse voorwaarden

Uw voordeel


Meestermodel bespaart u (veel) tijd. Wij durven wel te stellen dat u per convenant zeker 1 à 2 uur en misschien nog wel meer tijdwinst kunt boeken (afhankelijk van de complexiteit van het convenant). Daarnaast kunt u in een ommezwaai verschillende uitwerkingen van het convenant aan uw cliënten voorleggen.

Naast tijdbesparing verkleint Meestermodel ook de kans op fouten in het convenant. Bij conflicterende antwoorden wordt u gewaarschuwd. En daar waar nodig treft u informatie aan die u kan helpen bij het beantwoorden van de vragen. Ook de checklist die u samen met het convenant kunt downloaden verkleint de kans op fouten. Deze checklist is een opsomming van artikelen uit het convenant die uw bijzondere aandacht vragen.

Afbeelding-home-pagina-1

Abstract-Network-Background_07-sm

Probeer nu een

gratis proefdossier

Gratis proefdossier


Ben u geïnteresseerd geraakt in Meestermodel? Meld u dan aan en u ontvangt een gratis proefdossier.

Met het proefdossier kunt u een convenant samenstellen en downloaden. Bevalt Meestermodel dan kunt u, eenmaal ingelogd, dossiers kopen. De kosten van 1 dossier bedragen € 67,50. Bij aankoop van 5 dossiers betaalt u € 62,50 per dossier en bij aankoop van 10 dossiers betaalt u €57,50 per dossier. Genoemde prijzen zijn ex BTW.
Gratis Dossiers voor mediations met dubbele toevoeging!


Als toegewijde partner van de sociale advocatuur erkennen wij de waarde van juridische toegankelijkheid. Daarom stellen wij onze innovatieve diensten gratis beschikbaar voor deze specifieke doelgroep. Wenst u in Meestermodel een dossier aan te maken waarin aan beide partijen een toevoeging is verstrekt door de Raad voor Rechtsbijstand, dan is dit dossier gratis. Uiteraard geldt dit aanbod niet alleen voor advocaten maar voor alle echtscheidingsprofessionals die op toevoegingsbasis werken.

Gratis dossier foto

Alleen convenanten? Nee, zeker niet!


Bij MeesterModel is het onze missie om verder te gaan dan enkel het opstellen van convenanten. Ons doel is om het aanbod uit te breiden, zodat u als echtscheidingsprofessional een divers scala aan documenten kunt samenstellen, allemaal op één handige plek.

Wat staat er op de agenda?

Als eerste project richten we ons op het ouderschapsplan. Met dit plan wordt u in staat gesteld om op een gestroomlijnde en gebruiksvriendelijke manier ouderlijke afspraken vast te leggen. Of het nu gaat om zorgverdeling, gezag, kostenverdeling of andere regelingen, wij bieden de middelen om afspraken op maat te maken die aansluiten bij verschillende situaties.

Blijf op de hoogte!

We blijven ons inzetten voor uitbreiding van ons aanbod met nieuwe documenten en functionaliteiten. Houd onze updates in de gaten, want er staan nog meer waardevolle toevoegingen op de planning.

 

Afbeelding-home-pagina-3

Inhoudelijke ondersteuning


Naast gebruikersgemak biedt Meestermodel u vakinhoudelijke ondersteuning in de vorm van tientallen ‘let op-teksten’, verschillende schema’s en totaal meer dan één uur aan video’s die bij relevante vragen zichtbaar zijn en informatie geven over het specifieke onderwerp waar u op dat moment tegen aan loopt.

Een voorbeeld hiervan is het fiscaal partnerschap: naast een korte video waarin het fiscaal partnerschap wordt uitgelegd en een schema dat u kunt gebruiken om te bepalen wanneer het fiscaal partnerschap eindigt, waarschuwt Meestermodel u bijvoorbeeld als de toerekening van een afkoopsom van partneralimentatie niet mogelijk is omdat het fiscaal partnerschap is geëindigd voor het jaar van afkoop.

Veiligheid

Veiligheid

De veiligheid van uw data staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom maken wij gebruik van een tweestapsverificatie. Om in te loggen vult u uw gebruikersnaam en wachtwoord in op het inlogscherm. U ontvangt vervolgens een sms met een code op uw mobiele telefoon. Deze code neemt u over in het inlogscherm.

Uw data wordt opgeslagen op servers in Nederland.

Extra documenten

Extra documenten

Met het convenant kunt u ook andere aan het convenant gerelateerde documenten downloaden zoals een:

  • checklist
  • berekening van de wettelijke alimentatietermijn (incl. flowchart)
  • vermogensstaat
  • berekening totale vordering